Πωλείται λαγοσκυλο γιούρα αρσενικ

💲500€💲

Πωλείται λαγοσκυλο γιουρας αρσενικός 9 ετών πολύ καλός δασκακος για κουτάβια, μεθοδικό γκλαφούνισμα τραβώντας γρήγορα μακρινό  ντόρό κυνηγετικά πολύ καλός έχει  με άνεση αλλά 2 κυνηγετικά έτη,. Απλά ευκαιρία,  πωλείται λόγου ηλικίας.

Στοιχεία Αγγελίας
Όνομα: Χρήστος
Τηλέφωνο: 6932285068
E-mail: kunigos@otenet.gr
Τιμή:  500€
Κατάσταση:
Καινούργιο
Περιοχή:  Λαμια
Ιδιότητα:
ΙΔΙΩΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/24, 1:50 μ.μ.

    ΠΟΥΛΑΣ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ..ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ; ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟ..ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΚΩΤΩΝΕΤΑΙ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ ..ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ..ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΧΟΜΠΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΚΩΝ ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΟΜΠΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.. ΚΡΑΤΗΣΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΠΟΤΕ . ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 500 ευρώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/24, 9:52 π.μ.

      Γιατί είσαι ανώνυμος?γιατί δεν βάζεις μια φωτογραφία,να βλέπουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε?όλοι εσείς που σχολιάζετε ανώνυμα,είσαστε άνθρωποι των σαλονιών μόνο,και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να σχολιάζετε αρνητικά,χωρις να ρωτάτε αν ο καθένας έχει πλέον τη δυνατότητα να μπορεί να έχει το ζώο πλέον.δεν έχετε καμία σχέση με την ύπαιθρο!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/24, 9:54 μ.μ.

    Απάνθρωπος! Την ίδια συμπεριφορά έχεις και για τους ανθρώπους σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/24, 2:21 μ.μ.

    Εσείς οι επικριτές τού σαλονιού δεν έχετε ιδέα τι είναι ζωή...είσαστε κλεισμένοι σε έναν άρρωστο θόλο..αναμαστε το κουνούπι..και καταπινετε τη καμήλα..με τις άρρωστες απόψεις σας σαπιζετε την κοινωνία...α σιχτιρ σαπιοι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή